Місто

Цього року реконструкцію тротуарів у центрі Житомира не завершать, – начальник УКБ

19 September 2018, 12:59

У Житомирі по вулиці Великій Бердичівській через реконструкцію тротуару на ділянці від Театральної до міської ради, утворилися невеликі затори.

19 вересня Житомир.info вирішив поцікавитися у начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслава Глазунова, коли в місті завершиться реконструкція тротуарів.


«Планували закінчити реконструкцію тротуарів у цьому році. Але, Київську за тижнів два закінчуємо – це всі ділянки, де зараз розрито: біля Михайлівської церкви та навпроти універмагу. Також, бригада ліквідовує та перекладає плитку по Київській на тих ділянках, де за два роки плитка просіла. Велика Бердичівська – на вересень-жовтень заплановано від Театральної до міської ради, і далі, мабуть, реконструкція тротуару на Бердичівській буде призупинена, тому що поки в бюджеті немає коштів. Навіть якщо їх виділять – то погодні умови вже не сприятимуть реконструкції тротуарів. Залишилася ще ділянка від Центру творчості дітей та молоді до бульвару. По третьому договору у нас ще залишилася частина робіт по вулиці Театральній, вся затримка у сквері, що навпроти «автодору». Це буде на наступний рік. Генпідрядником так і залишилася львівська фірма «Ві.Ай.Пі», але вони наймають субпідрядників, і львівських хлопців, і житомирських. Хочу сказати, що в цьому році роботами їх ми задоволені повністю», - розповів В’ячеслав Глазунов.

Нагадаємо, 12 вересня у Житомирі робітники почали знімати асфальтне покриття на частині ділянки від вулиці Театральної до Михайлівської.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 19 квітня 2018 року біля автодорожнього коледжу почали знімати на тротуарі асфальтне покриття. Реконструкцію продовжувала львівська фірма, з якою судилася міська рада.

Через незадовільну роботу з укладання тротуарної плитки у місті Житомирі Житомирська міська рада подала три позови до суду про розірвання договорів з ТОВ «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», яка проводила ці роботи.

1 березня 2018 року на сесії Житомирської міської ради депутати підтримали проект рішення щодо виділення 5 млн грн на капітальний ремонт тротуарів та скверів в центрі міста.

Історію реконструкції тротуарів у центрі Житомира, яка почалася два роки тому, влітку 2016 року, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Глазунов тротуар реконструкція  
Матеріали по темі