Події

​Начальник ГУНП в Житомирській області розповів про хід розслідування ДТП з 10-ма загиблими

20 September 2018, 14:28

19 вересня суд у Житомирі на 2 місяці продовжив досудове розслідування щодо ДТП під Глибочицею, яке забрало 10 життів.

Про це у своєму фейсбук 20 вересня написав начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Коротко про хід розслідування резонансної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась 2 місяці тому під Житомиром, забравши життя 10 людей і ще стількох же скалічивши (…). Учора, 19 вересня, Корольовський суд м. Житомира ухвалив рішення про продовження досудового розслідування ще на 2 місяці. Водночас на той же термін суд продовжив цілодобовий домашній арешт фігуранту кримінального провадження, 41-річному власнику транспортного засобу, яким було здійснено фатальний рейс. У його діях вбачаються незабезпечення належного технічного стану транспортного засобу та його обладнання відповідно до вимог стандартів безпеки дорожнього руху, а також недотримання правил технічної експлуатації та допуск до керування водія у стані втоми», - написав керівник ГУ.

Він також додав, що призначені у кримінальному провадженні експертизи тривають. Тільки за їх висновками та за результатами інших слідчих дій можна буде визначити остаточні причини, що призвели до трагедії.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня 2018 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії. Власника маршрутки затримали і пізніше відпустили під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія поліція загиблий маршрутка  
Матеріали по темі