Влада

Колишнього директора РЕМу призначили головою РДА в Житомирській області

20 September 2018, 17:44

Президент Петро Порошенко призначив голову Любарської райдержадміністрації Житомирської області, де 7 місяців не було керівника.

Відповідне розпорядження Президент підписав 20 вересня 2018 року.

«Призначити ЧЕРНЕЦЬКОГО Костянтина Борисовича головою Любарської районної державної адміністрації Житомирської області з 25 вересня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться у документі.

В електронній декларації Костянтина Чернецького, яку він подав у травні 2018 року як кандидат на посаду голови Любарської РДА, єдиним членом сім’ї вказана дружина. Посадовець задекларував квартиру в селі Новий Любар Любарського району, будинок в селі Стрижівка того ж району та землю за обома адресами. У 2017 році декларант отримав 185 тис. грн зарплати за основним місцем роботи від юридичної особи ПРАТ «ЕК «Житомиробленерго» та 27,4 тис. грн недержавної пенсії, а його дружина Чернецька Любов Іванівна – 53 тисячі гривень зарплати від тієї ж компанії та 7 тис. грн недержавної пенсії (за договорами недержавного пенсійного забезпечення).

На сайті ЕК «Житомиробленерго» прізвище Чернецького Костянтина Борисовича знаходимо у розділі «Заслужені енергетики», там він значиться директором Любарського РЕМ:

Нинішнє керівництво Любарської РДА (скрін з офіційного сайту райдержадміністрації від 20 вересня 2018): голови немає, перший заступник - Олександр Лаврук, керівник апарату - Андрій Чмирук


На інтернет-сторінці Любарського РЕМ нині вказаний інший керівник - Янішевський Олександр Броніславович.

Нагадаємо, Любарська РДА без керівника вже 8-й місяць: у січні 2018 тодішній очільник адміністрації Леонід Кіндрась написав заяву за згодою сторін та трохи більш як через тиждень був звільнений Президентом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА смт Любар Чернецький  
Матеріали по темі