Політика

​Зібрання жінок на чолі з Наталією Королевською житомирські активісти назвали «промиванням мізків»

21 September 2018, 18:14

21 вересня у Житомирській обласній філармонії спробували зірвати зустріч об’єднання «Жінки за мир», яке очолює нардеп від Опозиційного блоку Наталія Королевська.

За кілька хвилин після початку зібрання до зали увійшли громадські активісти із Житомира та Бердичева, в тому числі й представники організації С14.


У коментарі журналістам Житомир.info бердичівлянин Сергій Адам’як сказав, що вважає це зібрання нічим іншим, окрім як «промиванням мізків», і такі акції не можуть відбуватись у місті, де базується легендарна 95-та житомирська бригада.

Після словесної перепалки з учасницями зібрання житомирянин Володимир Колодзінський вийшов до мікрофону на сцену, звідки закликав жінок дотримуватись «політичної цноти» і не дати використати себе політикам.

Після виступу Колодзінського частина активістів вийшла із зали, але дуже скоро повернулись, коли на сцену вийшла Наталія Королевська. Чоловіки намагались перекричати її виступ і вигукували «сепаратистка». Народна обранка натомість назвала громадських активістів провокаторами.

Врешті, під хорові вигуки «Ганьба!» жінки виконали гімн платформи «Жінки за мир» і завершили своє зібрання.

Після завершення заходу народний депутат Юрій Павленко у коментарі журналістам заявив, що, на його думку, зірвати зібрання намагались «нехороші люди», але їм це не вдалось.

Поспілкуватись із нардепом Наталією Королевською впритул житомирським активістам так і не вдалось.

Нагадаємо, 21 вересня кількадесят людей прийшли до обласної філармонії, щоб зірвати зібрання жіночої організації Опозиційного блоку.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2016 року за ініціативи Наталії Королевської у Житомирі проходив форум «Жінки за мир», який зібрав делегатів із Вінницької, Київської, Рівненської, Хмельницької, Чернігівської та Житомирської областей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: активіст Опозиційний блок Павленко  
Матеріали по темі