Місто

У Житомирі шукають охочих одружитися на Покрову, а також відсвяткувати срібне та золоте весілля

24 September 2018, 13:02

У неділю, 14 жовтня 2018 року, в Житомирі планують влаштувати традиційне «Покровське весілля», а також вшанувати захисників та козаків.

Про пошук молодят, які бажають пишно відсвяткувати весілля в день Покрови Пречистої Богородиці, а також пар, які відзначають «срібне» та «золоте» весілля, 24 вересня повідомила прес-служба Житомирської міської ради з посиланням на управління культури.

«З нагоди відзначення Дня українського козацтва, Дня захисника України та свята Покрови 14 жовтня у Житомирі запланована насичена святкова програма, різноманітні активності та захід, який став вже традиційним в нашому місті, – Покровське весілля за стародавніми українськими традиціями. Управління культури Житомирської міської ради оголошує конкурс-кастинг для сміливих молодят, які мають бажання одружитись 14 жовтня, а також пари, які хочуть відсвяткувати своє Срібне та Золоте весілля привселюдно. Одночасно запрошуються event-агенції, партнери та спонсори, які будуть залучені до співпраці та приєднаються до організації прекрасного свята», - повідомляє управління культури.

Бажаючі можуть зареєструватися за допомогою форми: https://goo.gl/forms/v6XFsu8GXlrRE7W33.

Контактний номер телефону: (0412) 43-79-77.

Довідка міськради:

14 жовтня – День українського козацтва. Свято відзначається щорічно в день Святої Покрови Пречистої Богородиці. Також відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року №806/2014 цього дня відзначається і державне свято – День захисника України.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році на Покрову одружилися житомиряни Тетяна Дацик та Володимир Кропивницький.

Як склалося подружнє життя героїв Покровського весілля-2016 Артеменків, читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: весілля Покровське весілля молодята  
Матеріали по темі