Події

Учні однієї з шкіл Коростеня зняли відео, як на дорогу впало дерево та пошкодило електродроти

24 September 2018, 17:05

24 вересня у Коростені на вулиці Київській між НВК №12 та дитячим садком на дорогу впало дерево та пошкодило електродроти.

Відео того, як падає дерево учні коростенського навчального закладу опублікували в соціальній мережі.


У коментарі Житомир.info жителі Київського масиву розповіли, що зранку та тій частині ділянки, де впало дерево, працювали комунальники.

«Зранку у нас на вулиці не було води. Комунальники копали біля школи. Після того, як впало дерево на електродроти, а це було близько 13:00, у нас зникло світло. Проте, швидко все відновили і дерево прибрали. Добре, що воно впало в той час, коли у дітей були уроки, і ніхто не бігав на вулиці», - розповіла жителька Київського масиву Наталія.

АТ «Житомиробленерно» о 15:00 оновив інформацію щодо знеструмлення населених пунктів у Житомирській області.

«Внаслідок впливу погодних умов з ночі на 24 вересня через пориви вітру мають місце аварійні пошкодження в електромережах з тимчасовим припиненням електропостачання значної кількості споживачів та навіть цілих населених пунктів в Олевському, Ємільчинському, Малинському Овруцькому районах. Так станом на 13-00 погашено 3 лінії електропередачі 110кВ, а також 4 лінії 35кВ. Над відновленням наразі електропостачання працюють бригади Житомиробленерго. Станом на 15-00 в області лишаються без електропостачання 34 населенні пункти в Коростишівському, Малинському, Олевському, Житомирському, Романівському та Пулинському районах. Стихія продовжує свою руйнівну дію, продовжують поступати нові звернення від населення щодо відсутності електропостачання. На даний час над відновленням електропостачання працює 46 бригад Житомиробленерго», - повідомили у прес-службі обленерго.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 23 на 24 вересня в Житомирській області через сильні пориви вітру в декількох районах були поламані дерева та позривало шифер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень дерево школярі  
Матеріали по темі