Події

В одному з районів Житомирської області рятувальники загасили пожежі на двох підприємствах

25 September 2018, 12:16

Уночі 25 вересня в селі Великі Коровинці Чуднівського району Житомирської області загорівся елеватор сільськогосподарського підприємства.

Про це повідомляє сайт ЧуднівNews, посилаючись на інформацію читачів.

У Чуднівському районному секторі управління ДСНС України в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про пожежу на підприємстві, зазначивши, що загоряння вже ліквідовано.

«Там загорілося насіння в сушці. Підприємство своєчасно зреагувало та повідомило рятувальників, тому пожежу вдалося швидко загасити. Площа загоряння – близько 50 квадратних метрів. Ліквідували пожежу о 6.00 25 вересня», - поінформували у Чуднівському секторі ДСНС.

Також, посилаючись на читачів, ЧуднівNews повідомляє про ще одну пожежу на підприємстві на території району, яка виникла ще вночі 21 вересня, однак, за словами місцевих жителів, у повітрі досі стоїть густий дим.

«В ніч з 20 на 21 вересня велика пожежа розпочалася у селі Карпівці. Читачі кажуть, що горів гранулятор хмелю місцевого підприємства. Вогонь був величезний, місцеві жителі були перелякані. Кажуть, гасили вогонь аж 8 пожежних автомобілів. Читачі повідомляють, що наразі вогонь погасили, але періодично місцями щось знову займається невеликими ділянками, дим стоїть страшенний, запах витримати неможливо», - написав сайт 25 вересня.

У коментарі Житомир.info чуднівські рятувальники зазначили, що пожежа на підприємстві наразі ліквідована, і жодної загрози немає. Локальні загоряння і тління, що, можливо, досі спостерігається на місці події, підприємство контролює власними силами. Площа пожежі складала близько 100 квадратних метрів.

Нагадаємо, на Житомирському картонному комбінаті 18 вересня сталася пожежа: ліквідовувати загорання виїжджали 8 пожежних машин. Представники ЖКК відкидають версію підпалу.

Як повідомляв Житомир.info, представники Житомирського картонного комбінату розповіли про наслідки масштабної пожежі у складських приміщеннях: горіли лотки для яєць. Пізніше рятувальники розповіли про труднощі гасіння: пізно сповістили, не було під’їзду до водойми, проходи були захаращені готовою продукцією.

Пожежу на Житомирському картонному комбінаті, яка розпочалася вранці 18 вересня, гасили майже добу: о 06:00 19 вересня пожежу на території «картонки» було ліквідовано.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі