Влада

Гундич у Любарі представив нового керівника РДА: заслужений енергетик має вивести район у лідери

26 September 2018, 14:25

Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич представив громаді Любарського району нового керівника райдержадміністрації – Костянтина Чернецького.

Про це Гундич написав 26 вересня у своєму фейсбук.

«Завершуємо оновлювати команду голів РДА. Сьогодні представив активу громади Любарського району нового керівника РДА - Костянтина Чернецького. Саме він має виводити район із «золотої середини» в лідери (виділено редакцією). Адже має всі шанси - тут популярні програми, які ми ініціювали і які необхідні для розвитку сіл та громади», - написав керівник ОДА.

Ігор Гундич також зазначив, що поставив задачу новому голові готувати проекти на наступний рік, які можуть стати #СимволамиЗмін розвитку району і отримати фінансування з ДФРР.

На сайті ОДА зранку 26 вересня анонсувалося, що після представлення нового голови району Ігор Гундич перевірить, як триває ремонт місцевих доріг, які знаходяться на балансі ОДА, поспілкується з жителями Любарського району та дізнається, наскільки ефективно реалізовуються програма з компенсації за доїльні апарати, сонячні станції та кредитування за програмою «Власний дім».

Нагадаємо, новопредставлений голова Любарської РДА є «Заслуженим енергетиком» області, його ім’я є на «дошці пошани» ЕК «Житомиробленерго», також він був директором Любарського РЕМ.

Як повідомляв Житомир.info, Костянтина Чернецького Президент призначив 20 вересня 2018 року. До цього район 7 місяців був без керівника після звільнення Леоніда Кіндрася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Любарська РДА Чернецький ОДА Гундич  
Матеріали по темі