Влада

Житомирська міська рада виділила гроші на незалежний аудит КП «Фармація» та аптеки №127

27 September 2018, 15:19

Житомирська міська рада виділила 170 тис. грн на проведення незалежних аудиторських перевірок двох комунальних підприємств – «Аптека №127» та «Фармація».

Таку пропозицію з другої спроби ухвалили на сесії міської ради 27 вересня.

«В комунальне підприємство «Фармація» вкладені шалені бюджетні кошти, ми капітально відремонтували всі приміщення аптек. Якщо приймати якісь рішення по цьому підприємству, то давайте проведемо фінансовий аудит, в чому проблема», - сказала голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко.

Голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв пояснив, що члени комісій не отримали пояснень, чому саме зараз треба проводити аудит цього КП, тому й не підтримали пропозицію.

«Директор цього підприємства два роки нам розказував, що все добре, ми самостійні, отримуємо гроші, а потім його думка різко змінилася. Ми хочемо розуміти, чому», - пояснила секретар міської ради Наталія Чиж.

Депутати проголосували за виділення коштів на проведення незалежного аудиту і пропозицію погоджувальної ради: доповісти на засіданнях постійних комісій про результати проведення аудиту.

Нагадаємо, в проекті рішення сесії, опублікованому 16 травня 2018, йдеться про передачу на 10 років цілісного майнового комплексу комунального підприємства «Фармація» в оренду товариству «Фармація-Житомир», заснованого працівниками КП «Фармація». За даними сайту міськради, навесні 2018 мережа комунального підприємства «Фармація» нараховувала 8 аптек і ще 7 аптечних пунктів у Житомирі.

У 2016 році заступник директора КП «Фармація» Наталія Шелухіна розповідала, що з приходом нового керівника Вадима Поліщука комунальні аптеки Житомира почали заробляти на ремонти та ребрендинг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія аудит аптека КП "Фармація"  
Матеріали по темі