Влада

​Житомирська триатлоністка Юлія Єлістратова отримала 150,5 тис. грн з міського бюджету, а обласна рада купила їй велосипед-мрію

27 September 2018, 15:38

Триатлоністці Юлії Єлістратовій виділили 150 тис. 508 грн з міського бюджету на участь у змаганнях.

Таке рішення ухвалили на сесії Житомирської міської ради 27 вересня.

«З метою популяризації спортивних досягнень мешканців м. Житомира, підтримки талановитих, обдарованих спортсменів, для забезпечення участі члена Національної збірної команди України з триатлону … в етапах Кубку світу та Кубку Європи у жовтні та листопаді 2018 року, за результатами розгляду листа федерації триатлону України від 19 вересня 2018 року №598, враховуючи рекомендації постійної комісії із соціально-гуманітарних питань міської ради, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила надати фінансову допомогу мешканці м. Житомира, члену Національної збірної команди України з триатлону», - зазначалося в оприлюдненому 21 вересня проекті рішення сесії.

Пропонувалося виділити Юлії Єлістратовій 150 тис. грн, але за пропозицією погоджувальної ради та гуманітарної комісії цю суму збільшили до 150 тис. 508 грн, і депутати цю пропозицію підтримали.

«Завдяки цим коштам матиме змогу брати участь в трьох етапах Кубку світу і набрати балів для майбутньої участі в Олімпіаді. Обласна рада для Юлії купила велосипед, про який вона мріяла все життя, за 270 тисяч гривень», - повідомив перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Єлістратова бюджет  
Матеріали по темі