Місто

Міська рада виділила майже 700 тис. грн для встановлення світлофору на виїзді з Житомира

27 September 2018, 18:12

Житомирська міська рада виділила 676,58 тис. грн на будівництво світлофорного об’єкту на Київському шосе, 126.

Цю пропозицію депутати підтримали під час голосування на сесії 27 вересня.

Крім того, на сесії проголосували за виділення з міського бюджету: 41 тис. грн на виготовлення проектно-кошторисної документації (ПКД) для будівництва острівця безпеки на проспекті Миру, 50 тис. грн – на придбання напівсферичних куль, 25 тис. грн – на виготовлення ПКД для будівництва світлофорного об’єкту з кнопкою на вул. Чуднівська, 113.

Перед голосуванням мер Сергій Сухомлин запитав у свого заступника з питань транспорту Дмитра Ткачука: коли запрацює світлофор на перехресті Грушевського-Небесної сотні, той відповів, що завтра, 28 вересня, все вже працюватиме.

«По місту почали красти блоки управління світлофорними об’єктами, це старі блоки», - пояснив Сухомлин.

Нагадаємо, в грудні 2016 року на сайті міської ради була опублікована петиція щодо встановлення світлофора за адресою: вул.Київське шосе, 126. Заступник мера Дмитро Ткачук у січні 2017 року відповів на петицію, яка набрала 250 голосів, запевнивши, що питання розглянуть на черговому засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху 30 січня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, на аварійному перехресті вулиць Шевченка - Князів Острозьких не встановили світлофор, але повісили нові знаки на оновили розмітку пішохідного переходу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада світлофор Київське шосе  
Матеріали по темі