Події

Захисників житомирського блогера, якого звинувачують у держзраді, забрала «швидка» після сутички в суді з С14

28 September 2018, 14:50

У Житомирі захисників блогера Василя Муравицького, якого звинувачують у державній зраді госпіталізували після сутички в залі Корольовського районного суду.

«Швидка допомога» повезла до лікарні Андрія Гожого – одного з адвокатів Василя Муравицького, та місцевого журналіста Андрія Лактіонова», – повідомляє кореспондент Житомир.info.


Нагадаємо, 28 вересня в Корольовському районному суді м. Житомира проходить чергове засідання у справі блогера Василя Муравицького, якого обвинувачують у державній зраді. Коли суд оголосив перерву, адвокати Муравицького хотіли вийти із зали, між представниками праворадикальної організації С14 та адвокатом Андрієм Гожим сталася бійка, що супроводжувалась лайкою з обох сторін. До сутички долучився й місцевий журналіст Андрій Лактіонов. Лактіонов разом з Гожим видають місцеву газету «Патріот».

Як повідомляв Житомир.info, 6 серпня 2018 року суд залишив без змін запобіжний захід обвинуваченому у державній зраді Василю Муравицькому: цілодобовий домашній арешт із забороною залишати місце проживання на 2 місяці, до 4 жовтня включно. Таке рішення громадські активісти зустріли вигуками «Ганьба», а вже на виході із приміщення суду Василя Муравицького облили зеленкою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Муравицький суд бійка  
Матеріали по темі