Місто

На Михайлівській відзначають День туризму і збираються обрати гастробренд Житомира

30 September 2018, 15:39

30 вересня на головній пішохідній вулиці міста з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму проходить захід «Житомир туристичний». В цей день вулиця Михайлівська перетворилась на територію «Гастротуризму».

Про це 30 вересня повідомляє сайт міської ради.

«В програмі заходу: гастрономічний батл кухарів, шоу барменів, конкурси, квести, вікторини, екскурсії містом, ярмарка майстрів, презентації «Житомир туристичний» та фотозони. Також під час батлу кухарів житомиряни із запропонованих страв, шляхом голосування оберуть «Гастробренд міста Житомира», - йдеться у повідомленні.

Міськрада нагадує, що щороку 27 вересня у світі відзначається Міжнародний день туризму. Метою свята, заснованого Генеральною Асамблеєю Організації Об’єднаних Націй 27 вересня 1979 року, є популяризація туризму як рушію регіональної та світової економіки, висвітлення його внеску в екологію світової спільноти, зміцнення дружніх стосунків між державами. Країни, що ратифікували положення Генеральної Асамблеї ООН про Міжнародний день туризму, зокрема Україна, відзначають свято проведенням різноманітних фестивалів та цікавих заходів.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2017 року з нагоди святкування Дня міста проводили фестиваль вуличної їжі під назвою «Гастробренд міста Житомира».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туризм Михайлівська гастробренд  
Матеріали по темі