Події

На зупинці в мікрорайоні Мальованка житомиряни помітили кров, у поліції розповіли про різанину

2 October 2018, 09:58

На асфальті в мікрорайоні Мальованка житомиряни помітили кров та обговорюють це у соцмережі Facebook.

«Хтось може прояснити, що сталося вночі на зупинці «Крок» (Мальованка)», - ввечері 1 жовтня написала у Facebook Наталія Фединчик Чудовська.

«Сьогодні на кінцевій просто величезна калюжа крові, начебто підрізали чоловіка та жінку», – додала Наталія у коментарі до свого поста.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info розповіли, що вночі 1 жовтня у мікрорайоні Мальованка стався конфлікт між двома чоловіками.

«Конфлікт стався між двома нетверезими чоловіками. Вочевидь, вони не знайшли спільної мови, та один з них штрикнув іншого ножем у спину, інший розвернувся, вихватив в опонента ніж та штрикнув його в ногу. Обидва чоловіки перебувають у хірургічному відділенні лікарні. Триває з’ясування всіх обставин», – поінформувала речник ГУНП Алла Ващенко.

Згодом у прес-службі ГУНП в Житомирській області розповіли подробиці ножового конфлікту.

«Близько 2 ночі до Житомирського відділу поліції від медиків «швидкої» надійшло повідомлення про ножові поранення у двох чоловіків в одному з мікрорайонів обласного центру. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо з’ясували, що на одній з вулиць між двома місцевими жителями, 1995-го та 1977 р.н., які, за зовнішніми ознаками, перебували у нетверезому стані, виник раптовий конфлікт. Як аргумент у його вирішенні старший чоловік застосував до свого опонента ніж, вдаривши ним у спину. Молодший вихопив зброю і наніс поранення своєму кривднику, поціливши лезом у його ногу. Наразі обом учасникам події надається необхідна медична допомога у хірургічному відділенні лікарні. Усі обставини та причини, що призвели до поножів’я, а також ступінь вини кожного із чоловіків встановлюються у ході розпочатого за ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України», – пише прес-служба ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 5 травня 2018 року території житомирського Центру обліку бездомних осіб патрульні поліцейські затримали одного з підопічних, який ножем поранив двох чоловіків і вдарив в обличчя жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: різанина поліція ГУНП ніж  
Матеріали по темі