Влада

Порошенко звільнив голову Чуднівської РДА та призначив його керівником в іншому районі Житомирської області

2 October 2018, 13:13

Президент Петро Порошенко звільнив з посади голову Чуднівської РДА Петра Яригіна та призначив його керівником в Бердичівському районі.

Розпорядження президента України №161/2018-рп «Про звільнення П.Яригіна з посади голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області» та №162/2018-рп «Про призначення П.Яригіна головою Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області» опубліковані на сайті глави держави 2 жовтня 2018 року.

«Звільнити ЯРИГІНА Петра Івановича з посади голови Чуднівської районної державної адміністрації Житомирської області згідно з поданою ним заявою», - йдеться в документі.

«Призначити ЯРИГІНА Петра Івановича головою Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області з 4 жовтня 2018 року з оплатою праці відповідно до законодавства», - зазначається в розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2018 року голова Чуднівської райдержадміністрації Петро Яригін подав документи на вакантну посаду голови Бердичівської райдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Яригін Порошенко голова РДА  
Матеріали по темі