Події

Рідні просять допомогти розшукати 17-річного житомирянина Нікіту Рудя (оновлено)

2 October 2018, 14:30

У Житомирі 2 жовтня пішов з дому 17-річний Нікіта Рудь. Рідні просять допомоги розшукати дитину.

Про це інформує ювенальна превенція у Житомирській області.

«Житомирським відділом поліції розшукується неповнолітній Рудь Нікіта Дмитрович, 20.11.2000 року народження, який 02.10.2018 близько 12.00 пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся. Прикмети: зріст 170-175 см, худорлявої тілободови, волосся темне Особлива прикмета: одягнутий не по сезону в майку та шорти. Будемо вдячні за будь - яку повідомлену Вами інформацію. Звертатись на телефонну лінію «102», - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо Житомир.info, станом на 14:50 хлопця вже знайшли. Нікіта Рудь доїхав до однієї з кінцевих зупинок Житомира та ходив околицями, де і був помічений місцевими жителями.

«За лічені години нам вдалося розшукати 17-річного житомирянина й запобігти можливій біді. Про те, що о півдні 2 жовтня хлопець втік з дому в одній майці і шортах, до поліції повідомили його батьки. Привід для хвилювання у них був неабиякий: минулого року їх син вистрибнув з вікна квартири із 7-го поверху і дивом лишився живим. Цього ж разу юнак знову висловив наміри накласти на себе руки. А відтак до оперативного встановлення місцезнаходження втікача були залучені максимальна кількість поліцейських, зовнішні наряди поліції охорони та патрульних, а також кінолог зі службовим собакою. Завдяки спільним заходам хлопця швидко вдалося знайти практично на околиці Житомира. На щастя, він не постраждав. Нині поліцейські повернули парубка додому і працюють із сім’єю», - написав на своїй сторінці у Facebook начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, з 24 по 30 вересня поліцейські Житомирської області отримали 11 повідомлень про зникнення дітей, всі безвісно зниклі знайдені та повернуті додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук дитина  
Матеріали по темі