Події

У будинку, де проживає депутат Житомирської обласної ради, місцеві жителі виявили гранату

3 October 2018, 09:43

2 жовтня в одному з будинків в місті Коростень місцеві мешканці виявили гранату.

Подробиці події у коментарі Житомир.info 3 жовтня розповіла керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

«2 жовтня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що до дверної ручки однієї з квартир скотчем прикріплено предмети схожі до 2 гранат. На місце події прибула слідчо-оперативна група та фахівці-вибухотехніки з ГУНП. Вилучені предмети виявилися муляжами гранати РГД 5. Будь-якої загрози вони не становили, інших речовин не виявлено. Розпочато кримінальне провадження за ст. 296 ККУ (Хуліганство). З’ясовуються обставини та причетні особи. У цій квартирі проживає пенсіонерка та її донька», - розповіла Алла Ващенко.

Також, у коментарі Житомир.info депутат Житомирської обласної ради Віталій Науменко розповів, що гранату виявили у сусідньому під’їзді.

«Дійсно, в тому будинку, де я проживаю, але у сусідньому під’їзді, була виявлена граната. Чи муляж то чи ні, я ще не знаю. Ввечері всіх людей евакуювали з будинку. Знаю, що жінка, яка проживала у тій квартирі є підприємцем. Хочу наголосити на тому, що місто повернулося у 90-ті роки», - сказав Віталій Науменко.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві зранку 2 березня 2017 року перевізник виявив у своєму транспортному засобі гранату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Науменко Коростень Ващенко граната муляж поліція  
Матеріали по темі