Місто

Виборчі технології на бюджеті участі: студенти житомирського фармколеджу масово голосують за визначені проекти

3 October 2018, 16:25

У Житомирську міську раду 3 жовтня завітали студенти фармколеджу, який знаходиться на Корбутівці, аби проголосувати за проекти бюджету участі.

Про це Житомир.info розповіли читачі, які звернули увагу на те, що студентів до міської ради прийшло більше десятка. Студенти охоче розповідали, що вони голосують за проекти під номерами 12, 28, 41 та 73. Варто зазначити, що всі ці проекти стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки.

Голова координаційної ради бюджету участі Андрій Шелестюк 3 жовтня у коментарі Житомир.info сказав, що отримав інформацію про масове голосування студентів у стінах мерії.

«Дійсно, до мене сьогодні дійшла інформація, (наразі я в Києві), про те, що сьогодні були в міській раді «каруселі» від фармколеджу. Сьогодні, або завтра зранку збиратиметься Координаційна рада і вже колегіально прийматиметься рішення на підставі тієї інформації, яка буде зібрана. Адже має бути якась зібрана достовірна інформація, аби це все не лишалося на підставі чуток», - розповів Андрій Шелестюк.

Подробиці у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 14 вересня 2018 року, розглянувши апеляційні заяви, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі погодила ще один проект до голосування: всього до голосування допущено 80 проектів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: студенти фармколедж бюджет участі проекти  
Матеріали по темі