Політика

​Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко відвідала Центр захисту житомирян

5 October 2018, 16:44

Під час робочого візиту до Житомира 5 жовтня лідер всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко відвідала Центр захисту житомирян, який відкрився в місті нещодавно.

Юлія Тимошенко особисто поспілкувалась із житомирянами, які прийшли отримати консультацію у фахівців центру та запевнила: тут кожен може отримати пораду та відстояти справедливість.


«В той час, коли наступають на права людей, в той час, коли забирають у людей останній захист, який тільки можливо, ми вважаємо, що от такі прекрасні центри захисту людей будуть допомагати цей короткий шлях у 6 місяців до перезавантаження влади, до приходу нової владної команди, допомагати людям якось прожити цей період, захистити їх, якщо треба перерахувати субсидії допомогти, якщо треба, то перерахувати пенсії, якщо щось зроблено несправедливо. І в той же час, тут люди знаходять теплоту та підтримку», - розповідає лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Центр працює в Житомирі лише перший місяць, однак, його фахівці вже неодноразово допомагали житомирянам вирішити питання, пов’язані із житлово-комунальними послугами, медициною, та надавали юридичні консультації.

«Перш за все, центр захищає права громадян. В наш надзвичайно проблематично знайти відповіді на питання. Людина може прийти до нас, звернутись з будь-якого питання і, як мінімум, ми надамо пораду, порадимо, куди йти далі звернутись, і зробимо максимально усе, що від нас залежить», - каже директор Центру захисту житомирян Андрій Мохонь.

Центр захисту житомирян працює на Київській, 104 щодня, окрім неділі з 9 до 20 години, в суботу з 10 до 16 години.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тимошенко "Батьківщина"  
Матеріали по темі