Місто

У Житомирському ТТУ пояснили, чому через 3 тижні після ДТП на Перемоги не прибрали побитий бетонний стовп

8 October 2018, 11:49

Електропора неподалік ЗОШ №6 та скверу Ольжича в Житомирі, яку 16 вересня цього року пошкодило невідоме авто та яку обіцяло замінити ТТУ, досі стоїть побита.

8 жовтня опору в тому ж жалюгідному стані побачила кореспондент Житомир.info. Опора зі знаком зупинки автобусів покришена біля основи та тримається лише на залізних прутах.

Із запитанням, чому через 3 тижні після дорожньої пригоди електроопору так і не замінили, Житомир.info звернувся у Житомирське трамвайно-тролейбусне управління.

«Там через метр поряд стоїть нова електроопора, на яку переведені мережі ТТУ. Її встановили буквально наступного дня після ДТП. На пошкодженій опорі залишаються мережі РЕМу та «Міськсвітла». Для її демонтажу необхідно знайти «вікно», щоб змогли одночасно працювати три служби: ТТУ, РЕМ та «Міськсвітло». Кран має її зафіксувати, підприємства знімуть свої мережі, тільки тоді її можна буде демонтувати. Попередньо ця робота в нас запланована на вівторок, 16 жовтня», - пояснив начальник служби електрогосподарства КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» міської ради Сергій Ребець.

Нагадаємо, 16 вересня на вулиці Перемоги, навпроти скверу Ольжича у Житомирі, авто в’їхало в електроопору. У соцмережах житомиряни писали, що тією дорогою діти йдуть до школи №6.

Як повідомляв Житомир.info, з 10 вересня 2018 року начальником КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» став Євгеній Демчик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стовп електроопора ТТУ  
Матеріали по темі