Місто

​Найновіша методика лікування варикозу тепер у МЦ «Відновлення»

8 October 2018, 13:02

Людство завжди перебувало у пошуках еліксиру вічної молодості та «магічної» пігулки проти всіх хвороб. Одна з найбільш неприємних, неестетичних та загрозливих для загального стану здоров’я людини – варикоз. Наукова думка не зупиняється на лазерних технологіях, шукаючи більш безпечні та менш травматичні для пацієнта шляхи лікування.

У медичному центрі «Відновлення» за один раз лікують варикоз усіх стадій, у тому числі ускладнений ранами й трофічними виразками. Результат - 98%.

Як все відбувається?

Безболісно. Лікування передбачає один укол. Пацієнту через спеціальний катетер до хворої вени вводять медичний клей venaseal (Венасіл). Протягом кількох хвилин клей притискають до вени. На цьому — кінець процедури й початок життя без варикозу. Спеціальні панчохи, колготки, штанці абощо після лікування носити не треба. Можна носити все, у чому зручно, тепло й красиво або ж ходити, якщо дуже хочеться, без нічого. Оскільки лікування проводиться без температури чи лазерного випромінювання, на шкірі не залишається жодних опіків.

Це безпечно?

Максимально. Медичний клей протягом кількох секунд з’єднується із кров’ю, склеює стінки судини й перетворюється із ними в одну біологічну масу. Сам клей при цьому деактивується, тому він ніяк не може потрапити за межі хворої судини. Якщо у пацієнта серцева недостатність, хвороби кісток та суглобів, непереносимість засобів для наркозу, Венасіл застосовувати можна.

Є протипоказання?

Є. Гострий тромбофлебіт поверхневих вен, загальне зараження крові, алергія на медичний клей.

Хто це вигадав?

Компанія Medtronic, 5 років тому. За що їм величезна шана і хвала.

Приходьте з варикозом, йдіть додому без!

Запис на прийом проводиться за номерами телефонів +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60; (098) 662-72-22.

м. Житомир, вул. Любарська, 4.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: варикоз Відновлення  
Матеріали по темі