Події

На Музикалці у Житомирі зіштовхнулись мотоцикл та легковик, постраждав водій двоколісника

9 October 2018, 10:32

Близько 19.30 год. 8 жовтня на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info повідомив читач.

«ДТП за участю мотоцикла Jawa і Audi 80», – написав читач.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info підтвердили інформацію про дорожньо-транспортну пригоду, зазначивши, що в ній постраждала одна людина.

«О 19.54 до нас надійшов виклик про ДТП з потерпілим на перехресті Великої Бердичівської та Жуйка. На місці події працював слідчий. Транспортні засоби були евакуйовані. Водіїв поліцейські доставляли до медзакладу на освідування (на виявлення ознак алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції)», – поінформував речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info уточнили, що в аварії постраждав водій мотоцикла.

«В наслідок ДТП водій мотоцикла, житель обласного центру 1988 року народження, отримав тілесні ушкодження», – поінформували у прес-службі ГУНП. Тут також зазначили, що за кермом Audi перебував житомиряни, 1973 року народження.

Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 5 жовтня 2018 року на вулиці Героїв Десантників зіткнулись Geely та Renault.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ауді мотоцикл  
Матеріали по темі