Події

У Житомирській області поліція знайшла в кукурудзі 8-річного хлопчика, який утік з дому

9 October 2018, 11:47

У Пулинському районі Житомирської області поліцейські разом з кінологами розшукали 8-річного хлопчика, який напередодні втік з домівки.

Про це 9 жовтня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Повідомлення про відсутність вдома школяра надійшло до поліції 8 жовтня близько 22.20. Уранці наступної доби хлопчика знайшли у селі і повернули додому.

За словами матері, 25-річної жительки с. Сколобів, її 8-річний син, учень 2 класу місцевої школи, близько 19.00 пішов з дому у невідомому напрямку. Жінка вважала, що дитина гуляє з товаришами. Коли ж хлопчик не повернувся, вона намагалася розшукати його сама, а згодом звернулася до поліції. До пошуків школяра негайно залучили увесь особовий склад Пулинського відділення поліції та кінолога зі службовим собакою, які звечора розшукували дитину.

«Близько 11 години 9 жовтня правоохоронці відшукали хлопчика. Він ховався по хатах-пустках у селі та знайшовся у кукурудзі неподалік домівки. Поліцейські передали знайду на огляд медикам. З матір’ю дитини нині триває профілактична робота», – поінформували у ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області за тиждень, з 1 по 7 жовтня, поліцейські розшукали 7 безвісно зниклих дітей та повернули їх батькам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція дитина втеча розшук  
Матеріали по темі