Місто

Житомирський водоканал обіцяє відновити водопостачання в районі вулиці Промислової до 15 жовтня

9 October 2018, 15:11

Житомирський водоканал виходить на фінішну пряму реконструкції водопровідних мереж в районі вулиць Промислової та Параджанова. За словами комунальників, найскладніша ділянка водогону, яка знаходилась під залізничним полотном, вже замінена. Тепер для реконструкції мережі можна використовувати спецтехніку, а це значно пришвидшить темпи робіт.

«Складна була ділянка прокладання під чотирма залізничними коліями. Цю ділянку треба було пройти, узгодити все документально із працівниками залізничної лінії. Зараз ми вже виконуємо прокладання вже далі, на з’єднання другої ділянки. Наразі вже прокладено близько 160 метрів», - розповідає головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.


Впродовж останніх років втрати води на цій ділянці перевищували усі можливі норми, а ремонтні бригади виїжджали сюди ледь не через день, розповідає директор підприємства Андрій Нікітін. Саме через це було ухвалено рішення повністю замінити трубопровід. Для цього використовують новітні матеріали та технології.

«Той трубопровід, який забезпечував і підприємства, і жителів вулиць на сьогодні виведений із експлуатації, тому що на ньому майже кожен день була велика кількість поривів, а також великі втрати води. І навіть експлуатуючи його, не можна було забезпечити нормальний тиск ані для мешканців, ані для підприємців. Тому ми плануємо у пришвидшених темпах забезпечити їх до середини цього місяця, орієнтовно до 15 жовтня, нормальним тиском та якістю води», - розповідає директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

Андрій Нікітін переконує: працівники водоканалу докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити водопостачання та забезпечити місцевих жителів водою.

«Були зустрічі із мешканцями вулиці Параджанова, які вкрай незадоволені водопостачанням, також була зустріч на водоканалі з підприємцями, з головними інженерами промислових підприємств, які знаходяться тут. Ми обіцяли їм і ми виконаємо обіцянку, що в середині жовтня ми надамо якісне водопостачання. Ми ще раз хочемо принести вибачення і просимо поставитись із розумінням до наших робіт. Але потрібно зрозуміти, що без цих реконструкцій якісне водопостачання ані цих ділянок, ані інших по місту просто неможливе», - каже директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

На час проведення ремонтних робіт для потреб місцевих жителів працює підвіз води, але на водоканалі обіцяють: вже із наступного тижня водогін запустять та відновлять водопостачання.

Нагадаємо, КП «Житомирводоканал» розпочав реконструкцію водогону в районі вулиць Промислової та Параджанова влітку 2018.

Як повідомляв Житомир.info, з 14 вересні цього року в Житомирі відключали водопостачання на неповні дві доби, за цей час «Житомирводоканал» замінив 17 засувок у мережі водопостачання, завдяки яким в подальшому можна буде локалізувати аварійні ділянки, не зупиняючи водопостачання по всьому місту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Єрьомін НІкітін водоканал ремонт вода Параджанова  
Матеріали по темі