Влада

Житомирська ОДА хоче купити у дочірнього підприємства «Електровимірювача» комп’ютерне обладнання для шкіл на 15 млн грн

9 October 2018, 16:18

Управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації визначило переможцем тендеру на закупівлю 810 комплектів комп'ютерного обладнання (ноутбук, багатофункціональний пристрій, ламінатор) дочірнє підприємство «Квант» ПАТ «Електровимірювач».

Повідомлення про намір укласти договір з цим житомирським підприємством управління оприлюднило 2 жовтня 2018 року. Згідно протоколу засідання тендерного комітету, ДП «Квант» визнали переможцем серед трьох допущених учасників, бо його пропозиція має найнижчу ціну – 15 млн 302 тис. 520 грн.

На сайті Youcontrol в інформації про ДП «Квант» зазначено, що це підприємство має статутний капітал 0,00 грн, його засновником є ПАТ «Електровимірювач», а кінцевий бенефіціарний власник відсутній.

Нагадаємо, 13 червня управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації розмістило оголошення про тендер на закупівлю 810 комплектів комп'ютерного обладнання: ноутбук, багатофункціональний пристрій, ламінатор. Вартість закупівлі – 15 млн 390 тис. грн. Учасники тендеру кілька разів подавали скарги до Антимонопольного комітету і врешті 1 жовтня відбулося розкриття тендерних пропозицій.

Водночас, 9 жовтня прес-служба облдержадміністрації повідомила, що невдовзі всі перші класи Житомирської області отримають комплекти обладнання: принтер, ламінатор, ноутбук, але переможець тендеру ще не визначений.

«За інформацією управління освіти і науки ОДА, вже оголошено тендер, і в найближчим часом буде визначено переможця, з яким буде заключено договір на придбання та поставку комплектів техніки до шкіл, де цього потребують перші класи. На придбання ноутбуків, ламінаторів та принтерів загалом виділено майже 15, 4 млн грн, з яких 5,2 млн грн – державна субвенція, 5,1 млн грн – обласний бюджет і 5,07 млн грн – місцеві бюджети», - йдеться у повідомленні на сайті ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня мер Житомира Сергій Сухомлин інформував, що «фабрики друку» будуть в школах обласного центру до 1 жовтня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа тендер обладнання НУШ Електровимірювач  
Матеріали по темі