Події

У Чернівцях затримали банду, яка напала на підприємця-валютника у Житомирі та відібрала 8 млн грн

11 October 2018, 09:05

У Чернівцях 10 жовтня правоохоронці затримали банду, яка підозрюється у розбійних нападах на підприємців-валютників у Житомирі, Вінниці, Тернополі, Львові.

Про це зранку 11 жовтня на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області Вячеслав Печененко.

«10 жовтня у результаті спільної роботи оперативників кримінальної поліції Житомирщини та департаменту карного розшуку Нацполіції за участі бійців КОРДу та сприяння співробітників спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в області була затримана у м. Чернівцях банда розбійників. Усі вони жителі Львівщини, а займались нападами на валютників. Принаймні у нас є підстави стверджувати про їх причетність до злочинів на території кількох регіонів держави (Житомир, Вінниця, Тернопіль, Чернівці, Львів). Стартом до викриття цієї групи став розбійний напад, учинений ними у березні 2018 на підприємця-валютника у Житомирі. Тоді у чоловіка, який повертався додому, у під’їзді будинку відібрали сумку з коштами на загальну суму 8 мільйонів гривень. Розшуківці разом з слідчими провели масштабну роботу, аби вийти на цю банду та зібрати докази їх протиправної діяльності. Затримання п’ятьох членів групи відразу після вчинення чергового нападу на валютника у Чернівцях є закономірним результатом професійної роботи поліції. За місцями проживання підозрюваних наші працівники провели санкціоновані обшуки та вилучили докази їх протиправної діяльності», - написав Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 14 травня 2018 року оперативники кримінальної поліції та спецпідрозділу КОРД ГУНП в Житомирській області у результаті спецоперації затримали злочинну групу одразу після вчиненої ними крадіжки цінностей на суму близько мільйона гривень з домоволодіння жителя Київщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко поліція КОРД банда  
Матеріали по темі