Політика

ЦВК виключила житомирянина, який відмовився від мандата депутата Верховної Ради, з виборчого списку партії

11 October 2018, 13:34

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Кондратюка Сергія Дмитровича, включеного до виборчого списку партії «Народний фронт» під № 82, виключивши його із зазначеного виборчого списку.

Таке рішення ЦВК ухвалила 10 жовтня.

«До Центральної виборчої комісії 4 жовтня 2018 року надійшла заява кандидата в народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Кондратюка Сергія Дмитровича, включеного до виборчого списку Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ" під № 82, про відмову від балотування та скасування його реєстрації кандидатом у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від цієї партії», - йдеться у постанові Центрвиборчкому.

Також від мандату відмовився й №83 у партійному списку «Народного фронту» Гоцул Ігор Євгенійович. Натомість обраним визнали кандидата, який був у партійному списку під №84 – Савка Іван Іванович, 1972 року народження, освіта вища, заступник командира військової частини по роботі з особовим складом – начальник відділення, військова частина АА 0224, проживає в місті Миколаєві, безпартійний.

Нагадаємо, колишній депутат Житомирської обласної ради, екс-керівник Служби автомобільних доріг Житомирської області житомирянин Сергій Кондратюк після складання депутатського мандата новим членом ЦВК Іриною Єфремовою міг стати народним депутатом від партії «Народний фронт».

Як повідомляв Житомир.info, до фракції партії «Народний фронт» у Верховній Раді входить депутат від Житомирської області, обраний у Малинському мажоритарному окрузі, Павло Дзюблик.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ВР нардеп ЦВК  
Матеріали по темі