Влада

В управлінні капітального будівництва відхилили усі пропозиції по тендеру на «Прозорий офіс» у Житомирі і обіцяють оголосити новий

11 October 2018, 15:00

У серпні 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію будівлі Корольовської райради у Житомирі зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адмінпослуг у форматі «Прозорий офіс». А вже 9 жовтня стало відомо, що замовних відхилив усі три пропозиції, що були подані на участь у відкритих торгах.

У коментарі Житомир.info начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов зазначив, що пропозиції відхилені по різним причинам – через невідповідність тендерної документації вимогам, неправильно подані довідки, відсутні електронні підписи.

Нагадаємо, пропозиції для участі у тендері подали три житомирські компанії: дочірнє підприємство «Фаворит ОПТ» акціонерного товариства закритого типу «Фаворит» - 33 млн 79 тис. 703,44 грн; ТОВ «Зодчество ЛТД» - 35 млн 410 тис. 711,60 грн; ТОВ «Тетерів-Будпроект» - 36 млн 573 тис. 22,78 грн.

Підстави відхилення цих пропозицій обґрунтовані в протоколах розкриття.

Так, пропозиція ДП «Фаворит ОПТ» Акціонерного товариства закритого типу «Фаворит» була відхилена через надану недостовірну інформацію по субпідряднику ТОВ «ВК «МАРК» щодо терміну виконання робіт, відомості по іншому субпідряднику ПП «ВКФ «Данко» надані не на фірмовому бланку, а також через відсутність письмової згоди на збір та обробку персональних даних.

ТОВ «Зодчество ЛТД» отримало відмову через відсутність у поданій документації антикорупційної програми, відсутність письмової згоди на збір та обробку персональних даних, відсутність інформації щодо ідентифікаційного коду учасника (фізособи).

Пропозицію ТОВ «Тетерів-Будпроект» було відхилено через відсутність у документації забезпечення тендерної пропозиції: банківська гарантія, копія ліцензії, виданої банку, копія документа про повноваження особи, котра підписує банківську гарантію.

В’ячеслав Глазунов запевнив, що управління капітального будівництва незабаром оголосить новий тендер на реконструкцію будівлі Корольовської райради під «Прозорий офіс» і проведе його вдруге.

Крім того, за інформацією Офісу реформ у Житомирській РВ Асоціації міст України, 10 жовтня уряд розподілив 42 млн грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням і забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс». Згідно з даним розподілом дві громади у Житомирській області отримають держсубвенцію: Житомир - 15 млн 840,687 тис. грн., ОТГ у м.Баранівка - 7 млн 200,000 тис. грн.


За словами В’ячеслава Глазунова, реконструкція будівлі Корольовської райради має здійснюватись на умові співфінансування з державного та міського бюджету. І саме ці 15,8 млн грн з держбюджету будуть спрямовані на «Прозорий офіс» на Польовій.

Нагадаємо, у вересні цього року в інтерв’ю Житомир.info начальник управління капітального будівництва Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов розповідав, що «Прозорий офіс» на площі Польовій, 8, який фінансуватиметься Мінсоцполітики, почнуть робити з 1 жовтня 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, за реконструкцію Корольовської райради Житомира під «Прозорий офіс»фірма дружини нардепа може отримати 33 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Прозорий офіс тендер Глазунов УКБ 
Матеріали по темі