Місто

Напередодні Покрови відкриють зал з єдиним в Житомирі професійним рингом ММА - октагоном

12 October 2018, 12:55

Професійне обладнання, тренажери та справжній октагон – ринг для змішаних єдиноборств: у Житомирі готуються до відкриття спортивного залу у місцевому навколокультурному просторі на вулиці Скорульського, у приміщенні колишнього Кооперативного коледжу. За словами керівника федерації змішаних єдиноборств у Житомирській області Руслана Домарецького, раніше приміщення, де займались спортсмени, було значно меншим.

«Ми взагалі з 2014 року популяризуємо цей вид спорту. Раніше ми знаходились на Київській 11, в такому напівпідвальному приміщенні. Сьогодні друзі дали нам можливість організувати таку роботу ось в такому великому залі. За це хочеться окремо їм подякувати – прямо в центрі міста. Наша основна спеціалізація – змішані єдиноборства. Тут тільки змішані єдиноборства, плюс бокс і боротьба. Власне, це ті компоненти, які в змішані єдиноборства входять», - розповідає керівник федерації змішаних єдиноборств ММА України в Житомирській області Руслан Домарецький.


Офіційне відкриття залу відбудеться у суботу 13 жовтня о 12 годині. Участь у змаганнях під час відкриття візьмуть кілька команд із різних регіонів України. За словами Руслана Домарецького, тут створені усі умови для професійних занять змішаними єдиноборствами. У залі навіть є професіональний ринг - октагон. Ціна на таку конструкцію на ринку стартує від 125 тисяч гривень. Щоправда, керівник житомирської федерації не розкриває ціну рингу, але зізнається – це одна із найдорожчих речей в залі.

«Завтра у нас офіційне відкриття даного центру, обласного, я б навіть сказав, центру. Я не знаю наскільки дане приміщення витримає навантаження людей, тому що на всі мої заходи приїжджає досить багато областей, багато людей, багато гостей. Мені хотілося б, щоб було мінімум, але, щоб хлопці відчули гостинність Житомирщини, щоб відчули наш професійний октагон, який є єдиним в Житомирі, не знаю, як в області. Буквально сьогодні заявилося кілька областей: Волинська, Київська, Вінницька та Житомирська області», - каже Руслан Домарецький.

У центрі змішаних єдиноборств запрошують усіх охочих на відкриття залу.

Нагадаємо, понад 400 спортсменів взяли участь у чемпіонаті зі змішаних єдиноборств ММА у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Домарецький ринг ММА  
Матеріали по темі