Місто

​У Житомирі за 916 тис. грн відремонтують житловий будинок на Михайлівській

12 October 2018, 14:52

12 жовтня 2018 року управління житлового господарства Житомирської міської ради уклало договір з ТОВ «БУД ГЕОДЕЗІЯ ЕКСПЕРТ» на капітальний ремонт житлового будинку по вулиці Михайлівській, 17.

У цьому договорі зазначається, що вартість капітального ремонту будівлі, передбачена річним планом робіт, становить 915 тис. 94,54 грн. Розрахунки за виконані роботи мають проводитись замовником після надходження фінансування з міського бюджету до кінця бюджетного року. Дата закінчення робіт – 25 грудня 2018 року.

За інформацією сайту YouControl, ТОВ «БУД ГЕОДЕЗІЯ ЕКСПЕРТ» зареєстроване в Житомирі, керівником є Голендзовська Наталія Анатоліївна. Фірма займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, виконує електромонтажні роботи, монтаж водопровідних мереж, систем опалення і кондиціонування.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Житомир.info показав, як втілюється архітектурно-художня концепція на Михайлівській, яка мала стати у Житомирі «зразком».

Як повідомляв Житомир.info, управління житлового господарства Житомирської міської ради доплатить підприємцю 1,2 млн грн за капремонт будинку по вул. Перемоги, 21.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УЖГ капремонт тендер Михайлівська 
Матеріали по темі