Події

На гірничо-збагачувальному комбінаті у Житомирській області палало 400 кв. м покрівлі

12 October 2018, 17:35

У Хорошівському районі Житомирської області сталася пожежа на гірничо-збагачувальному комбінаті.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

«12 жовтня, о 12 годині 9 хвилин, до оперативного чергового ДП МРЦ надійшов сигнал про пожежу на Іршанському гірничо-збагачувальному комбінаті у Житомирській області. Терміново на місце пожежі було відправлене відділення загону гірничо-рятувальних робіт на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі. Паралельно з цим був оповіщений черговий ДПРЧ – 28 в Житомирській області», – інформують у ДСНС.

Спільними зусиллями пожежних та рятувальників до 13.40 12 жовтня пожежа на покрівлі однієї з фабрик (№1) площею 400 квадратних метрів була повністю локалізована та ліквідована. Потерпілих в результаті пожежі не виявлено.

Всього до гасіння пожежі було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Як повідомляв Житомир.info, на Житомирському картонному комбінаті 18 вересня сталася пожежа: ліквідовувати загорання виїжджали 8 пожежних машин. Представники ЖКК відкидають версію підпалу.

Представники Житомирського картонного комбінату розповіли про наслідки масштабної пожежі у складських приміщеннях: горіли лотки для яєць. Пізніше рятувальники розповіли про труднощі гасіння: пізно сповістили, не було під’їзду до водойми, проходи були захаращені готовою продукцією.

Ймовірна причина масштабної пожежі на Житомирському картонному комбінаті – коротке замикання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники  
Матеріали по темі