Влада

У ЗСУ офіційно запровадили нове військове вітання «Слава Україні! - Героям слава!»

13 October 2018, 10:14

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вітання «Слава Україні! - Героям слава!».

Про це 12 жовтня повідомив сайт Президента України.

«Законом вносяться зміни до Законів «Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України», «Про Стройовий статут Збройних Сил України», «Про Національну поліцію», якими встановлюється нове вітання. Документ, зокрема визначає, що на вітання начальника або старшого за військовим званням «Слава Україні!» всі військовослужбовці відповідають: «Героям слава!», - інформує інтернет-представництво глави держави.

Глава держави повідомив про підписання цього Закону в ході робочої поїздки до Донецької області під час участі в урочистих проводах призовників до лав Збройних Сил України та наголосив, що 12 жовтня документ вступив в законну силу. Відтепер нове вітання у Збройних Силах та Національній гвардії офіційно запроваджене.

Нагадаємо, на засіданні ВР 4 жовтня 2018 лише троє з шести нардепів-мажоритарників від Житомирської області проголосували за військове вітання «Слава Україні!».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ Слава Україні  
Матеріали по темі