Суспільство

​У двох з 5 міст обласного значення Житомирської області вже розпочали опалення

13 October 2018, 11:32

Станом на 13 жовтня у двох містах обласного значення Житомирської області - Коростень та Новоград Волинський - вже увімкнули тепло.

Про це інформують сайти міськрад.

Так, у Новограді систему опалення запустили 11 жовтня, поки батареї гріють тільки вночі, у Коростені тепло до об’єктів медичної та соцсфери подали 12 жовтня.

«З 12 жовтня 2018 року підприємства, установи та організації Коростеня, які надають послуги з постачання теплової енергії, розпочинають запуск опалювального сезону 2018-2019 рр. Першочергово теплопостачання розпочнеться з об'єктів, на яких не використовується природний газ, а також в навчальних закладах, закладах соціальної сфери та охорони здоров'я», - поінформував офіційний сайт міста Коростень.

«На засіданні виконкому Бердичівської міськради було повідомлено, що з 11.10.2018 року розпочато опалювальний сезон. Опалювання приміщень міськрайТМО, об’єктів соціальної сфери та житлового фонду міста буде здійснюватись у нічний час з 20:00 до 08:00 при температурі +8 °C. У разі зменшення +8 °C середньодобової температури навколишнього середовища протягом трьох діб опалення здійснюватиметься цілодобово», - повідомляє сайт Новоград-Волинської мерії.

Інформації про початок опалювального сезону у Бердичеві та Малині знайти не вдалося, а в Житомирі виконком вирішив розпочати опалення з 17 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, у Житомирській області нараховується 5 міст обласного значення - Житомир, Бердичів, Новоград-Волинський, Коростень та Малин.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці вересня влада Житомира інформувала, що до опалювального сезону 2018-2019 підготовлено 97% житлового фонду, усі школи, дитячі садочки, лікарні, соціальні об’єкти, заклади культури. Від осені 2018 житомиряни зможуть регулювати температуру в своїх помешканнях і платити за тепло по індивідуальним лічильникам чи показникам приладів-розподілювачів теплової енергії.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення опалювальний сезон тепло  
Матеріали по темі