Фоторепортаж

​Мотокрос, підкинуте немовля та осінній Житомир з висоти пташиного польоту. Фото тижня

13 October 2018, 18:37

На мототрасі неподалік Житомира 7 жовтня втретє пройшли Всеукраїнські змагання з мотокросу ім. С.П. Корольова.

8 жовтня художник Дмитро Краб завершив та презентував малюнок «Трисвіт» на стіні житомирської п’ятиповерхівки, а на фасаді «Укртелекому» встановили пам’ятну дошку «Праведнику України» Миколі Блінову, який загинув, захищаючи євреїв у 1905 році.

Надвечір 8 жовтня в одну з багатоповерхівок Житомира підкинули немовля, матір розшукують.

9 жовтня директори житомирських шкіл поскаржилися на наслідки незавершеного утеплення: тріщини у фундаменті, пліснява у спортзалі.

9 жовтня відбулася прес-конференція першого заступника начальника ГУДФС у Житомирській області Віктора Лилика, на якій він розповів про вилучену горілку, відсутність виключно житомирських схем відмивання коштів та «нормальних» і «ненормальних» бізнесменів.

10 жовтня в Житомирі презентували фільм про засновника місцевого парку Івана де Шодуара

Як виглядає осінній Житомир з висоти пташиного польоту, дивіться тут.

11 жовтня житомирські водії долучилися до акції проти підвищення цін на пальне на майдані Соборному: автівки їздили по кільцю і сигналили.

Станом на 12 жовтня у сквері на Лятошинського провели комунікації та почали викладати плитку.

Також 12 жовтня до Житомира приїхали режисер та виконавці головних ролей фільму «Позивний Бандерас», а в театрі ляльок відкрили інтерактивний простір для дітей під назвою «Арсенал ідей».

Напередодні Дня захисника України бійці 30 бригади ім. князя Костянтина Острозького показали, чим б'ють ворога на сході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня  
Матеріали по темі