Суспільство

Напередодні Дня захисника України підприємство «Кромберг енд Шуберт Житомир» передало подарунки дітям в зону ООС

14 October 2018, 18:31

Солодощі, теплі речі та канцелярські вироби. Усе це вже зовсім скоро опиниться у дітей, які живуть в населеному пункті на сході країни, і який знаходиться впритул до лінії розмежування. Усі ці речі зібрали працівники компанії «Кромберг енд Шуберт Житомир». «Крошівці» давно та тісно співпрацюють із волонтером Олександром Таргонським, і саме йому буде довірена місія передати подарунки адресатам.


«На нашому підприємстві була створена така благодійна акція, щоб зібрати речі, канцелярію та солодощі для дітей, які знаходяться зараз у сірій зоні, в зоні АТО. Які там проживають і які, на жаль, не мають можливості виїхати сюди, до нас. Наші працівники принесли канцелярські товари, теплі речі, були речі і нові, були й старі, але такі, які діти можуть використовувати. Сподіваюсь, що діти будуть задоволені. Сподіваюсь, що і нашим працівникам принесе задоволення, що вони допомогли цим людям, які, на жаль, знаходять зараз там», - каже фахівець з соціальної роботи підприємства «Кромберг енд Шуберт» Марина Лукашевич

Населений пункт, куди поїдуть добрі справи «крошівців» знаходиться в сірій зоні. Однак там і досі працює школа та навіть дитячий садок. Саме до вихованців цих навчальних закладів і поїдуть подарунки від житомирян.

«У крайню поїздку ми були в зоні ООС, як її зараз називають, і ми потрапили в одне село. До нас там, як до волонтерів, звернулися люди і попросили допомоги. У школі там вчиться 45 діток. І в дитячому садку 9 діток. Якщо чесно, то я зараз говорю, а у мене тремтіння по тілу. Я побачив, у якому стані живуть люди і в якому стані вони там знаходяться. Туди, може, нікого не пускають, і туди ніхто і не їздить: ні з того, ні з цього боку. І ми вирішили зібрати допомогу для жителів цього села. Будемо везти, будемо одягати діток. Друзі з підприємства привезли багато шкільного приладдя. І буде там все «4 5 0», - каже волонтер Олександр Таргонський.

Напередодні Дня захисника України керівництво заводу також привітало учасників бойових дій, які нині працюють на лініях виробництва, за їх неоціненний подвиг та вручило подарунки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі