Події

​Вночі на трасі Київ-Чоп поблизу Житомира перекинувся Renault

16 October 2018, 11:08

На автодорозі Житомир-Київ в напрямку столиці біля АЗС, що неподалік села Березино, знаходиться перекинутий легковий автомобіль. Про це вранці 16 жовтня Житомир.info повідомили читачі.

Інформацію про ДТП підтвердили в прес-службі ГУНП в Житомирській області, зазначивши, що аварія трапилась в ніч на 16 жовтня.

«Повідомлення про аварію біля села Березино на трасі Київ-Чоп надійшло на службу «102» близько півночі. На місце аварії виїжджав черговий наряд патрульної поліції, який виявив перекинутий автомобіль Renault на іноземній реєстрації. На момент приїзду патрульних водія на місці аварії не було. Наразі проводяться заходи по встановленню власника автомобіля та водія, який був за кермом і вчинив ДТП. Також приймається рішення про евакуацію транспортного засобу», - повідомили в прес-службі поліції.

За повідомленням прес-служби ГУНП в Житомирській області, ще одна аварія з перекиданням автомобіля трапилась 14 жовтня близько 16.00 в Любарському районі між селами Перетік та Глезно.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Opel Omega», 28-річний житель смт Любара, рухаючись по щебеневій дорозі, не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля. Унаслідок ДТП водій автомобіля загинув на місці події. Пасажир транспортного засобу, 44-річний житель Любарського району, отримав тілесні ушкодження. Йому було надано медичну допомогу. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.», - йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 8 жовтня у Коростені Ford Transit Connect виїхав на зустрічну смугу і врізався в «Урал», водій потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Renault аварія 
Матеріали по темі