Влада

У Житомирській області вже почали штрафувати водіїв за перевищення швидкості, яке фіксують за допомогою приладу TruCam

16 October 2018, 13:07

Патрульна поліція у Житомирської області вже почала притягувати до відповідальності водіїв за перевищення швидкості руху, яке фіксують за допомогою приладу TruCam.

Про це у коментарі Житомир.info 16 жовтня розповіла працівник прес-служби патрульної поліції у Житомирській області Аліна Панасюк.

«Від сьогодні патрульна поліція починає притягувати до відповідальності водіїв за перевищення швидкості руху. Управлінням патрульної поліції в Житомирській області вже винесено 20 постанов за перевищення швидкості. Більш як на 20 км/год — штраф - 255 грн. За перевищення більш як на 50 км/год — штраф - 510 грн. Патрульна поліція використовує TruCam лише на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості», - розповіла Аліна Панасюк.

Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почнуть використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів. Житомирська область отримала поки що два таких пристрої. Також, 8 жовтня патрульні Житомирської області показали, як тестують прилад TruCam.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидкість водії  
Матеріали по темі