Місто

Влада Житомира збирається передати військовій частині землю на Маликова для будівництва багатоповерхівки

18 October 2018, 14:53

У Житомирі збираються передати в державну власність 0,45 га комунальної землі в мікрорайоні Хмільники для будівництва багатоповерхівки.

Відповідний проект рішення сесії Житомирської міської ради «Про передачу земельної ділянки» опублікований на сайті мерії 17 жовтня 2018 року.

«Розглянувши заяву військової частини 3047 Національної гвардії України від 03.10.2018,… надати в постійне користування земельну ділянку, яка була запланована до продажу на аукціоні», - йдеться в проекті рішення сесії.

У додатку до проекту рішення зазначається, що ділянку, площею 0,45 га за адресою вул. Маликова, 8-а, планують надати в постійне користування військовій частині 3047 Нацгвардії України для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Нагадаємо, влада Житомира хоче на аукціоні продати 0,78 га землі в мікрорайоні Хмільники, яка призначена для житлового будівництва.

Як повідомляв Житомир.info, в центрі Житомира, біля ринку, який називають «Рада», компанія з Івано-Франківська планує побудувати елітну багатоповерхівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада земля Маликова Хмільники 
Матеріали по темі