Влада

Підрядник робить все, щоб до кінця листопада завершити реконструкцію стадіону «Полісся» у Житомирі, – Щебетов

18 October 2018, 15:57

Гарна погода сприяє активній роботі на центральному стадіоні «Полісся» у Житомирі. Тут вже монтують конструкцію для накриття трибуни та влаштовують фінальний шар асфальтного покриття навколо поля.

Про це 18 жовтня розповів заступник голови Житомирської облдержадміністрації Роман Щебетов, – пише прес-служба ОДА.

«Сьогодні на стадіоні монтують металеву конструкцію під накриття, продовжують укладання плитки, влаштовують фінальний шар асфальтового покриття навколо поля. Тривають роботи над північною трибуною», – розповів Роман Щебетов.

На стадіоні «Полісся» вже завершили упорядження насосного пункту та тренерської біля тенісного корту, закінчили підготовчі роботи для влаштування покриття поля для розминки.

У коментарі Житомир.info Роман Щебетов сказав, що підрядник робить вся для того, аби завершити реконструкцію стадіону до кінця листопада.

«Наразі підрядник і замовник роблять все для того, щоб у визначені головою ОДА терміни виконати весь об’єм робіт – це, приблизно, до кінця листопада. Що стосується газону: наразі завершили приєднання підігріву до силових кабелів, та вже третій день робітники укладають газон в тій частині, де робили приєднання до підігріву. Думаю, що вже наступного тижня закінчимо газон», - зазначив заступник голови Житомирської ОДА.

Нагадаємо, 27 вересня у Житомирській ОДА розповіли, що на стадіоні «Полісся» влаштовують силові кабелі для підключення підігріву футбольного поля, завершують опорядження насосної станції, тренерських, роздягалень.

8 вересня 2018 року прес-служба віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка повідомляла, що вже скоро буде закінчено реконструкцію стадіону «Полісся», а також міського стадіону «Спартак».

Як повідомляв Житомир.info, у липні цього року, озброївшись дроном, журналісти Житомир.info вирішили подивитись, як відбуваються роботи на спортивних спорудах у Житомирі.

27 червня 2018 року Ігор Гундич розповів, що центральний житомирський стадіон «Полісся» планують відкрити до кінця цього року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Щебетов стадіон Полісся  
Матеріали по темі