Місто

​Коордрада житомирського бюджету участі розглядає скарги та апеляції. Пряма трансляція

18 October 2018, 18:12

Увечері 18 жовтня у приміщенні Житомирської міської ради розпочалося чергове засідання Координаційної ради бюджету участі, на якому планують розглянути апеляційні скарги та порушення, зафіксовані в процесі відбору проектів.

Засідання розпочалося о 18 годині. Про час та місце заходу офіційно ніде не повідомлялося, попри це у прес-центр прийшли автори деяких проектів та журналісти. На засіданні також присутній мер Житомира Сергій Сухомлин та голови кількох депутатських комісій міської ради. Головує керівник Коордради Андрій Шелестюк.


Нагадаємо, 17 жовтня 2018 автор проектної пропозиції №66 «Реставрація літака. Проект «Крила» Максим Козловець подав апеляційну заяву до Коордради з проханням провести перевірку та усунути порушення під час голосування за проекти бюджету участі з 1 по 10 жовтня 2018 року.

Попередні результати цьогорічного голосування можна переглянути тут. Раніше повідомлялось, що переможців бюджету участі назвуть після розгляду усіх апеляційних скарг та усунення порушень. На виконкомі 17 жовтня прозвучало, що результати голосування за проекти бюджету участі можуть скасувати, оскільки електронна система дозволяла голосувати немісцевим.

Як повідомляв Житомир.info, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі допустила до голосування, яке проходило 1-10 жовтня, 80 проектів. З жовтня студенти фармколеджу масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки. 4 жовтня під час екстреного засідання Координаційна рада вирішила обнулити голоси, які були подані 3 жовтня за чотири проекти бюджету участі №№ 12, 28, 41 та 73. Також були виявлені махінації під час онлайн-голосування за проекти. 9 жовтня на засіданні бюджетної комісії Житомирської міської ради депутати та секретар міськради сперечалися через зняті голоси за проекти Кропивницьких.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі координаційна рада  
Матеріали по темі