Події

На залізничному вокзалі у Коростені чоловік вискочив на рейки та заблокував рух потягу

19 October 2018, 11:44

Увечері 18 жовтня у Коростені невідомий чоловік вискочив на залізничну колію та заблокував рух потягу.

Про це інформує Коростень.Today.

«18 жовтня о 19:30 на колію ЖД вокзалу вискочив невідомий мужчина з плакатом та блокував проїзд потягу, кричав, що в нього немає грошей та вимагав його збити! Після його працівники поліції заламали та вивели за перон», - йдеться у повідомленні.

Керівник прес-служби ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко 19 жовтня у коментарі Житомир.info інформацію про подію підтвердила.

«Близько 19:34 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що чоловік знаходиться на залізничних рейках, чим перешкоджає руху потягів. На місце події виїхали правоохоронці. Було з’ясовано, що чоловік знаходиться на третій колії, чим затримує рух потягу «Дарниця-Львів». Чоловіка затримали працівники охорони залізничного вокзалу та передали поліції. Особу чоловіка встановили, це місцевий житель, 1969 р.н. За його словами, таким чином він хотів привернути увагу керівництва до невиплати йому заробітної плати в період з 2013-2014 років, коли він працював провідником на залізниці. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 279 (Блокування транспортних комунікацій), покарання – від штрафу до 3 років обмеження волі», - розповіла Алла Ващенко.

Як повідомляє Житомир.info, у лютому 2014 року в Коростені зупиняли потяг сполученням «Івано-Франківськ-Київ» через «замінування».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень поліція залізничний вокзал колія  
Матеріали по темі