Місто

​Найбільший цирк України – цирк «Кобзов» готовий дивувати, надихати і приносити радість!

19 October 2018, 13:04

Ми відкриваємо для вас світ надзвичайних можливостей, драйву, пригод і веселощів. Видовищне шоу у виконанні кращих циркових артистів світу. Надбання 20-річного досвіду, нові тенденції в цирковому мистецтві і творча енергія колективу дарують Україні нове шоу.

Колумбійське шоу - це вражаюче шоу для всієї родини, ексклюзивне за своєю масштабністю, яскраве феєричне дійство, яке не має аналогів в світі.

Вас чекають відчайдушні канатохідці з Латинської Америки, які порушують закони гравітації і підкорюють величезні металеві конструкції. А також магія з Італії, повітряні гімнасти, акробати, клоуни, вогняне шоу, сучасний балет і герої відомих мультфільмів.

Цирк «Кобзов» особливо цікавий для дітей. Окрім шоу, Ви зможете погуляти по цирковому містечку і відвідати цікаві виставки: «Міньйони» та «Кімната сміху.

Унікальні костюми, оригінальна музика, світлове шоу, яскраві спецефекти і декорації ─ все це і багато іншого тільки в цирку «Кобзов»!

Цирк «Кобзов» подарує Вам і Вашим близьким незабутній відпочинок!

Вже незабаром, з 25 по 28 жовтня зустрічайте цирк “Кобзов” в Житомирі, біля ТРЦ Глобал.

Подробиці про шоу в Вашому місті дізнавайтеся у працівників цирку в касах міста або на сайті www.kobzov.ua. Квитки на kobzov.ua від 69 грн.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: цирк 
Матеріали по темі