Місто

​До листопада влада Житомира планує замінити теплові мережі в мікрорайоні Маликова

21 October 2018, 10:51

У мікрорайоні Маликова (Сурина гора) в Житомирі триває заміна теплових мереж згідно програми SECO (Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань).

Про це 20 жовтня поінформував сайт Житомирської міськради.

«У мікрорайоні Маликова виконуються роботи по заміні теплових мереж згідно програми СЕКО. Зараз проводяться роботи по монтажу повітряної теплової мережі в яру біля старообрядного кладовища та під’єднання до підземної частини вже змонтованої теплової мережі. Термін завершення цієї роботи - до 23 жовтня (виділено редакцією)», - повідомляє мерія.

Крім цього, до листопада обіцяють закінчити роботи на інших мережах даного мікрорайону.

«Проводиться монтаж П-подібного компенсатора біля житлового будинку бульвар Польський, 13 та підключення будинків Малікова, 8, 12 та 16 до теплової мережі. Термін завершення - до 24 жовтня. Ведуться роботи на магістральній ділянці від житлового будинку бульвар Польський, 12 до житлового будинку бульвар Польський, 14. Термін завершення - до 27 жовтня. Від житлового будинку бульвар Польський, 14 до ТК-9 біля житлового будинку бульвар Польський, 18. Термін завершення - до 1 листопада», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на червневій сесії у 2018 році розподілили 20 мільйонів з міського бюджету Житомира, зокрема, «Житомиртеплокомуненерго» отримало 17 млн грн на проекти СЕКО.

Житомир.info

Фото міськради:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тепло Житомиртеплокомуненерго тепломережа  
Матеріали по темі