Події

​У Києві прощаються з житомирянкою Мариною Поплавською: черга на кількасот метрів

21 October 2018, 13:05

В українській столиці 21 жовтня прощаються з актрисою «Дизель Шоу» Мариною Поплавською, яка загинула в ДТП дорогою зі Львова. Церемонія проходить в приміщенні «Жовтневого палацу» і триватиме до 13.00.

Як пише kp.ua, черга, щоб покласти квіти, розтягувалася на пару сотень метрів. Попрощатися з Поплавською прийшли в основному шанувальники її творчості, від підлітків до літніх людей. Особливо болісно на втрату артистки реагують жінки, проливаючи багато сліз.

Всі згадують Поплавську як працьовитого актора і гумориста, вона відпрацьовувала свої ролі до останнього, поки не вийде ідеально. Колеги називали її головною тещею країни, світлою, доброю і водночас жінкою зі сталевим характером.

У понеділок, 22 жовтня, тіло Поплавської відвезуть до Житомира. Там церемонія прощання почнеться з 10.30, в залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. Відспівування заплановано в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актрису поховають на Корбутівському кладовищі в Житомирі.

Повідомляється, що водія автобуса затримали. За даним фактом порушено кримінальне провадження. Через ДТП були були госпіталізовані колеги акторки Єгор Крутоголов та Яна Глущенко.

У студентські роки Марина Поплавська була капітаном команди КВН «Дівчата з Житомира», пізніше — редактором української асоціації КВН. Знімалася у проектах «Дизель Шоу», «На трьох», «DIZEL ранок», які виходять на каналі ICTV. Участь у цих проектах принесла їй всеукраїнську популярність.

Подробиці про обставини аварії читайте тут.

Нагадаємо, 20 жовтня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті гумористки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. За 4 години до загибелі Марина розмістила допис з дванадцятьма дотепними висловлюваннями комічного актора театру і кіно Олександра Ширвіндта.

Житомир.info

Фото - kp.ua:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія загиблий Марина Поплавська  
Матеріали по темі