Події

Хильнув віскі і вистрибнув з 24 поверху: у столиці вчинив самогубство чоловік з Житомирської області

21 October 2018, 13:47

У п'ятницю, 19 жовтня, в українській столиці за адресою Харківське шосе, 182 вистрибнув з 24 поверху житлового будинку чоловік, внаслідок чого помер на місці пригоди.

Про це сайту УРА-Інформ повідомили в поліції Києва.

«Як зазначається, потерпілого виявили місцеві жителі і відразу ж викликали карету швидкої допомоги. Прибувши на місце інциденту, медики констатували смерть чоловіка. З їх слів, хлопець від отриманих травм помер на місці», - йдеться у повідомленні.

Співробітники правоохоронних органів спочатку розглядали версію, що чоловік проживав в цьому будинку, так як був в одних капцях. Однак в ході перегляду камер спостереження було встановлено, що загиблий приїхав до будівлі на таксі, і вже був у цьому взутті.

«О 07:08 консьєржка пустила його в будинок, а через 36 хвилин, з невідомих причин, чоловік стрибнув з загального балкона, залишивши на перилах недопиту пляшку віскі, мобільний телефон і гроші. Також при огляді тіла в кишені виявили чек одного з супермаркетів по вулиці Будівельників, де і була куплена пляшка з алкоголем», - зазначає видання.

Подробиці події і особу загиблого встановлює слідство. Як відзначає УРА-Інформ, ніхто з місцевих жителів раніше не бачив загиблого.

Користувачі соцмережі пишуть, що загиблого звати Олександр, у 2006 році він закінчив гімназію у смт Черняхів Житомирської області.

Речник ГУНП у Житомирській облсті Алла Ващенко підтвердила, що самогубець 1988 року народження і він родом з Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018-го з даху житомирської багатоповерхівки на проспекті Миру стрибнув студент, а у вересні вчинив самогубство з мосту 15-річний школяр.

Житомир.info

Фото УРА-Інформ:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство загиблий поліція  
Матеріали по темі