Події

​У будинку на Бориса Тена житомирські полісмени упіймали молодиків, які щойно пограбували квартиру

22 October 2018, 11:38

У ніч на 21 жовтня поліцейські, зреагувавши на виклик про пограбування квартири в Житомирі, виявили на сходовому майданчику трьох молодиків та інструмент для проникнення в житло.

Про це у фейсбук 22 жовтня повідомила патрульна поліція.

«21 жовтня близько 2 години ночі патрульні отримали виклик по лінії «102» про те, що по вулиці Бориса Тена в Житомирі пограбували квартиру. Людина, яка телефонувала, надала чіткі орієнтування осіб, які могли бути причетними до крадіжки», - інформує поліція.

Поліцейські обстежили під‘їзд будинку та в тамбурі на 5 поверсі виявили трьох чоловіків, поряд з якими лежала відмичка для замків. Чітких пояснень, що вони роблять у тамбурі з цими інструментами, молодики не надали. У під’їзді будинку поліцейські виявили балаклави, 3 пари перчаток та набір для відкривання дверей. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У прес-службі управління патрульної поліції Житомирської області Житомир.info уточнили, що чоловік, який повідомив про грабіжників, не забажав представитись, тож невідомо, чи це господар, чи сусід квартири, яку пограбували. Також у патрульних немає даних, що винесли з житла. Чоловік повідомив, що побачив молодиків, які намагалися потрапити до квартири методом злому замка.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 в Новограді-Волинському четверо в масках пограбували будинок місцевого підприємця, а колишній військовослужбовець з Житомирської області, а донедавна – працівник охоронної фірми, загинув у сутичці з поліцією після пограбування київського судді 30 вересня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція грабіжник квартира пограбування  
Матеріали по темі