Влада

Між депутатами Житомирської облради збираються додатково розділити 10 млн грн від перевиконання бюджету

22 October 2018, 16:26

За 3 квартал 2018 року обласний бюджет Житомирщини має перевиконання 39,5 млн грн, з яких 10 мільйонів планують спрямувати на депутатські повноваження.

Про це за результатами комісії з питань бюджету і комунальної власності 22 жовтня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Обласний бюджет за 3 квартал має перевиконання 39,5 млн грн, частина з яких буде спрямована на депутатські повноваження, а інша частина розподілені за різними напрямками за поданням ОДА. Про це розповів т.в.о. директора департаменту фінансів ОДА Леонід Мініч. Також участь у роботі комісії взяли голова ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма»,- інформує ОДА.

Да даними прес-служби, обласний бюджет за 3 квартал перевиконаний у обсязі 39,5 млн грн. 25% коштів від перевиконання, а це майже 10 млн грн, спрямовуються депутатам на виконання депутатських повноважень, інші 29 млн розподіляються обласною державною адміністрацією, з них: 7 млн грн додатково спрямують на будівництво сільських амбулаторій, 6 млн 267 тис. грн - на погашення різниці в тарифах на теплову енергію, централізоване водопостачання і водовідведення.

Також ОДА повідомляє, що також область отримала 32 млн грн коштів від перевиконання митних платежів, які спрямують на поточний середній та капітальний ремонти доріг.

«Проектом рішення передбачається збільшення фінансування на ремонт доріг за рахунок перевиконання від митниці – збільшити з 136 млн грн до 172 млн грн», – сказав начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

Нагадаємо, сесія обласної ради запланована на 25 жовтня 2018.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році Житомирська облрада збиралася підкорегувати порядок використання депутатських грошей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада депутат кошти  
Матеріали по темі