Події

Неподалік Житомира автобус збив велосипедиста: водій двоколісника загинув на місці ДТП

23 October 2018, 10:09

У с. Левкові Житомирського району 22 жовтня близько 17.00 сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це 23 жовтня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, 56-річний місцевий житель, керуючи велосипедом «Україна» та рухаючись автошляхом у напрямку центру села, раптово виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті сталося зіткнення з рейсовим автобусом ПАЗ під керуванням 34-річного житомирянина. У результаті велосипедист загинув на місці події. Нині триває з’ясування причин та обставин ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

Поліція закликає водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Як повідомляє Житомир.info, у Коростенському районі 2 вересня іноземець на Audi збив велосипедиста: водій двоколісника загинув, травми отримали пасажири автомобіля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський район велосипедист ДТП  
Матеріали по темі