Фоторепортаж

​Що зробили у житомирському сквері на Лятошинського за 2 місяці. Фоторепортаж

23 October 2018, 13:52

У Житомирі триває реконструкція скверу на вулиці Лятошинського в Житомирі, яка розпочалась 27 серпня 2018 зі зрізання дерев. Роботи тривають майже 2 місяці.

Хлопці з житомирської фірми «АртХаус», які вкладають кольорову плитку, вже не вперше потрапляють в об’єктиви фотокамер. Кажуть, поки дозволяє погода, працюють швидко і якісно.

«Подивіться, які шви, і це ще до шліфовки!» - кажуть вони. Одна діагональна доріжка вже майже готова, на місце іншої вкладають відсів. Майданчик огороджений, сторонні тут не ходять.

Нагадаємо, плитку у сквері почали вкладати 12 жовтня 2018. 22 жовтня прес-служба Житомирської міськради повідомляла, що у сквер підвели комунікації для автоматизованого поливу зелені та освітлення, виклали всі бордюри. У сквері має бути багато квітів, декоративних кущів та дерев. Планують також встановити великий дитячий майданчик, майданчик для спілкування, велопарковку й туалети. У реконструйованому сквері збираються влаштувати відеонагляд з підключенням до системи «Безпечне місто».

На початку робіт головний архітектор Житомира Юрій Безбородов казав, що має надію, що реконструкцію завершать до кінця листопада 2018.

Як повідомляв Житомир.info, сквер на Лятошинського має бути сучасним, зеленим, зі світлодіодним освітленням, зручними лавками та столами для шахів. Проект реконструкції скверу затвердили на засіданні виконкому 22 червня цього року. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко. Переможцем тендеру на реконструкцію скверу стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією 4 млн 937 тис. 722 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер вул. Лятошинського  
Матеріали по темі