Влада

Житомирська ОДА планує зробити власну лабораторію та придбати обладнання для перевірки якості ремонтів доріг

23 October 2018, 14:25

Управління дорожнього будівництва та інфраструктури закуповує технічне обладнання для перевірки якості ремонтів доріг. Крім цього, в управління буде власна сучасна лабораторія.

Про це сказав вчора, 22 жовтня, голова ОДА Ігор Гундич під час прямого ефіру на одному з місцевих телеканалів, – пише прес-служба облдержадміністрації.

«Часу не завжди вистачає, щоб все перевіряти особисто. Сьогодні дуже добре, що є технічні засоби. Я дав доручення управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури закупити відповідні технічні засоби і перевіряти виконані роботи, тому що візуально ти нічого не побачиш. Тому плануємо до 1 листопада мати усі необхідні технічні засоби, крім того, будемо мати сучасну лабораторію, яка дасть нам можливість перевіряти якість робіт», – сказав Ігор Гундич.

Також він додав, що сьогодні декілька різних компаній можуть зробити різні висновки – якісно і неякісно. Саме тому було прийнято рішення зробити власну лабораторію. Для лабораторії є і приміщення, і є можливість купити обладнання.

У прес-службі Житомирської ОДА 23 жовтня Житомир.info уточнили, що на обладнання для лабораторії планують витратити близько 1,5 млн грн.

Нагадаємо, у Житомирській області асфальтобетонне покриття вже влаштоване на дорогах загальною протяжністю близько 50 км, з них на 32,6 км доріг ремонт вже повністю завершений.

Як повідомляє Житомир.info, наприкінці серпня 2018 року працівники лабораторії Служби автомобільних доріг у Житомирській області та ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості» інспектували якість ремонту дороги Житомир – Чернівці: вирізали проби, які мали перевірити в лабораторії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА Гундич ремонт дорога лабораторія  
Матеріали по темі